oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu baştan okuyunca cevap yazmışsınız zaten hocam kusura bakmayın. Benim aklımdaki soru doktor yazmadan heyet ne yapacak sorusuydu ancak o doktorda heyette olacakmış merakım gitti.

Doktor ilk baktı sinirli sinirli benim için sorun yok askerlik için vs vs dedi sonradan böyle bir karar verdi anlamadım. Askerlik şubeside ilk yoklama aşamasında verilen karara itiraz etmiyorum diye imzalattı. Bende itiraz edersem dedim o zaman yenileriz vs dedi. Tuhaflıklar silsilesi
Onlar ağız alışkanlığı, elverişli ya da elverişsiz, karara itiraz etmiyorum yaz imzala diyorlar.. Aslında karara itiraz hakkınız var, etmiyorsanız vs. vs. demeleri gerek. İnsanları yanlış yönlendiriyorlar.
Çok sorun değil, ben bu karara itiraz ediyorum deyince o kağıdı iptal edip yenisine yazıyorlar. Yani yazdırıyorlar, karışık işler.. Siz itiraz etmek isterseniz edersiniz zorluk çıkarmazlar.
Heyet karar versin de, çıkan sonuçla şubeye gidersiniz. Karara itiraz durumunuza göre itiraz durumunu değerlendirirsiniz.
Ama elverişsizdir çıkarsa zaten muhtemelen size sadece 1 sayfa belge verirler, asıl belgeleri kendi imzaladıkları ile birlikte postayla yollarlar.
Size verilen kağıdı verirsiniz sadece şubeye. O belge ile de izinli sayılırsınız zaten, dosyalar 7-8 ay 1 sene 2 sene ne zaman ulaşırsa o zaman da askerlikle ilişiği yoktur olayı netleşir.