Bu kural önceden de vardı. Bence büyük bir teknoloji sitesini hacklemek ses getirirdi ki öyle de oldu. Yani bu konuya hep böyle yaklaştım. Öyle ki Türk hukuk tarihinin en büyük bilişim davalarından bir tanesinde yargılandım ve netice alamadılar. İyi forumlar.
evdemi yargilandiniz ? devlet çalisiyor demekki sizede iyi forumlar
Yerli, yabancı hiç fark etmez hack işine oldum olası karşı çıkmışımdır. Yapılanı yıkmak kolaydır. Zor olan yapmaktır. Birde günlerce uğraşıp site hackleyince ne sanıyorlar anlamıyorum ama yapması normal şartlarda 5 dakika sürüyor. Bu hacker olduğunu iddia eden vatandaşlar varya, o vatandaşlara herhangi bir siteye index atmak yerine bir web sitesi aç derdin neyse orada anlat desen, inanın iki kelimeyi bir araya getiripte cümle kuramazlar. Bizim yıkan insanlara ihtiyacımız yok, yapan insanlara ihtiyacımız var.
hocam ulkemizde çok büyük hackerler mevcut ama onlardan 1000 kat daha fazla lamer mevcut bir acik ver abi bir yontem söyle abi diye dolasiyorlar ortada ciddi anlamada çalisan ve bu işi pro olarak yapan insanlar mevcut yapma amaçlari farkli tabi zone h kasmadan ziyade ses getirmek örneğin fransiz hack forumunu hacklemek yada turkiyeye atak yapacagiz diyen aynomusmudur nedir onlarin sitesini hacklemek gibi. Ama lamer tayfasi cogunlukta adam servere girip domaine sup domain acip ona index atiyor 🤣 .