idrisselvi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Ömürlük lisanstan bahsediyorsunuz. Elbette mevcuttur. https://wscms.io/tr/pricing üzerinde ömürboyu lisans ücretini görebilirsiniz. Şu anda kısa bir süre için %30 indirim kampanyası mevcuttur.

----------------------------------

ResellerClub üzerinde bulunan tüm domainlerinizi sadece tek tıkla WSCMS'nizdeki müşterilerinize tanımlayabilirsiniz. Domainnamepi.com ve onlinenic.com apileri üzerinde de çalışmalarımız sürüyor, api desteği var ise bu modüllerde de aynı durum geçerli olacak.

Ekran Görüntüsü;
Merhabalar,

sistem üzerinde webhosting kullanımı olarak çok sınırlı bir panel yapılmış

sadece cpanel,plesk için konfigürasyon yaptınız sanıyorum. türk-yerli olanlarıda eklerseniz çok güzel olur ayrıca cwp panelide birçok kişi kullanıyor.

sanal sunucu (vds,vps) kısmı için ise hiç bir çalışma göremedim gezindim ama.. wmware,proxmox gibi yazılımlarıdan yönetim panellerinide ekleseydiniz kullanıcılara tam olarak otomasyon şeklinde sunulabilirdi.

ayrıca kişisel tema ekleyemiyoruz sanırım kendimiz ?

fiyat konusunda aylık alımda fiyat pahalı çünkü whmcs gibi kısıtlamalar yok 250 kullanıcılı reklamlı vb. o yüzden aslında fiyat pahalı denemez.

sırf şu wmware belimizi büktüğü için yazılımı alamıyoruz yerli üreticiye destek için ömürlük lisansı hemen sipariş etmek isterdim ama sanal sunucu kısmını göremedim.