Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesapta sıkıntı yokta. Makina oluşmuyor
Gelin canlarım size mining işini öğretcem google clouda abanın diye paylaşımlar yaparsan kapatacaklar tabi. Google aklını kullanan için çok kazançlı biryer ama bu sadece aklını kullananlar için geçerli. Bu arada sana söylemiyorum bu lafı seni sevdiğimi biliyorsun bunu ben kızım sana söylüyorum gelinim sen anladan yola çıkarak yazıyorum. Banada millet mining yapıyorsun öğretmiyorsun tarzında sürekli şeyler söylüyolar ama ben mining yapmadığımı defalarca dile getirdim elimde fazlasıyla hesap olduğunda ara ara satıyorum ama çoğunda ortak proje yürüttüğüm arkadaşım ile devam ediyorum. Yani demem o ki herkes kazansın lafım yok googleda herkese yetecek kadar ekmek var ama bunu bu kadar göz önüne taşırsanız yarın o musluk kapanır daha akmaz. Bu google için geçerli değil sadece tüm sektörlerde durum bu.Google makinaları açmayı kapattıysa demek ki çok köklü bir güncellemeye gidiyor demektir bu güncelleme sayesindede mining üzerinden kazanç elde eden arkadaşlar ne yazık ki artık daha fazlasını kazanamıyacak. Google cloudu sadece miningten para kazanılır başka birşeyden para kazanılamaz gibi düşünen arkadaşları ezberlenmiş gerçekleri ile başbaşa bırakıyorum.