arifcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu haliyle bile mükemmel bence. Farklı bir hava katmış. Sanki eski bir fotoğraf görünümü vermiş vernik

Ayrıca Müslüm Gürses çalışmanıza unutmazsanız beni de etiketlerseniz çok sevinirim
Çok teşekkür ederim değerli hocam vernik hakkında biraz daha araştırma yapıp eski çalışmalarımda ufak ufak deneyeceğim. Başarılı bir sonuç aldığımda artık yeni yapacağım tablolarda kullanmaya başlayacağım

Müslüm Gürses çalışmam tam bir portre fotoğrafı değil, illüstratör bir görsel. Henüz portre çalışmaları için yeterli tecrübeye ve malzemeye sahip değilim lakin yakın zamanda portre çalışmalarına başlayacağıma inanıyorum. Saçları yapmak, gölgelendirmek gibi unsurlar biraz daha pişmeyi gerektiriyor. Malumunuz şu zamanda internette yakı sanatı ile ilgili çok ama çok az bilgi var, kursları ise sınırlı sayıda ve şehirde. Dolayısıyla deneme yanılma yöntemiyle pişene kadar bu şekilde devam edeceğim. Bu sanat ile ilgilendiğiniz, yeni çalışmalarımı görmek istediğiniz için çok sevindim değerli hocam, kesinlikle sizi etiketlemeyi unutmayacağım. İlgi ve alakanız için çok çook teşekkür ederim