Elinizde ingilizce icerikli site icin cikis yapabileceginiz turden de grup bilesimi var mi?
malesef hocam hepsi türk grupları ingilizce bulunmamaktadır bizde
Hocam yazdığınız sitelere baktım bir olayını falan göremedim yani çok fazla ziyaretçi alsa iyi bir alexa sıralamalarında olurlardı biri açılmıyor bile. Onun dışında 5m 20 lira olurken bunun 50m olunca ucuzlaması gerekirken 350lira neredeyse iki katı olması biraz tuhaf değil mi birim olarak tabii. Biraz açarsanız diğer arkadaşlara da faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Ürününüze güveniyorsanız mesela 1-2 arkadaşa referans olarak düşük paketlerinizden verseniz burada değerlendirseler bence en iyi tanıtım olur. Mesela ben referans olmak isterim hatta iyi sonuçlar alırsam buraya yazmanın haricinde paketlerinizden de çalışabilirim. Tabii sizin bileceğiniz bir şey hayırlı satışlar.
simdi 5 milyonluk pakette fiyat 20 tl yazıyor uygun fiyat verdik fakat facebook da söyle bir durum vardır belirli bir paylasıma gelince engel ve hesab spam yiyip kapanma durumu oluyor maxsimum karısık gruplarda 20 milyona kadar paylasımlara risk almadan sonuc alabiliyoruz fakat onun üstündeki fiyat artısını ve riskleri göz önüne alırsak risk almıs oluyoruz.
Bu devirde kendine güvenipde adam 50 milyonluk gruba 100 200 tl reklam demez cünkü hesabı spam yiyip kapanır ise adam kazandıgı ekmekten olur uygun paketlerden indirim yaparak deneyebilirsiniz hocam eger memnun kalırsanız devam edersiniz + olarak bizim paketlerin satısı üstünede işlem yapabilirsiniz fiyat üstüne anlasırız bi miktarda. yapılan işlerdeki paylasılan grup ve kullanıcılarını özelden bildiririm işlem sonrası