Şimdi ben olaya biraz farklı yaklaşıp, derin gireceğim. Dilerim okurken sıkılmazsın.

Senden birkaç yaş büyüğüm. Çok sevgilim oldu diyemem, evet çok kızla çıktım ama deyim yerindeyse hiçbir kadınla düşüp kalkmamıştım. Bahsettiğim süreç ergenlik dönemim.
Sonra, sen yaşlardayken hatta senin şu anki yaşından 1-2 yaş küçüktüm. Birine bağlandım. Büyüktü benden. Hastalığını bahane ederek güzelce de duygu sömürüsü yapıyordu. Ergenlikten olgunluğa geçiş süreci çok pis bi dönemdir. Mantıklı düşünemezsin. Bu yüzden daha da bağlandım. Yanlış bir insandı ve beni aldattı, yakaladım. (ta ilk zamanlar) Bunu anlamıştım ama belki de senin şu an sahip olduğun korku yüzünden (sen hayatımda kimse olmadı diyorsun, ben de başkası beni sevmez diyodum, onun hala sevdiğini sanıyordum, mallık işte) onu bırakamadım.
Gençliğimin en güzel yılları belki de boşa geçti.

Ama sonra şöyle güzel bir şey oldu; birinden etkilendim, o da benden. Bitiremediğim yanlış ve saçma ilişkimden dolayı yasaktık birbirimize. Hani bir laf var ya; "Ne ben Adem'im ne sen Havva, tüm elmalar bize yasak.." aynen öyleydi. Sonra ne mi oldu? Bu işin böyle gitmeyeceğini anladım. Zincirleri kırdık ve açıldık birbirimize. Beni hak etmeyene yolu verdim. Yıl olacak gerçek aşkı buldum ve gerçekten sevdiğimden de, sevildiğimden de eminim.

Özetle dostum, buradan çıkarmak gereken dersler;
1) Oğuz Atay - Tutunamayanlar romanını okuyoruz. Hayatı ıskalamıyoruz.
2) Ama hayatı ıskalamayacağız diye de her önümüze gelene atlamıyoruz. Yanlış hatuna bağlanırsan benim gibi ağzına s*çarlar. Telafisi ancak yıllarını kaybettikten sonra olur.
3) Yalnız olmak, yanlış kalpte olmaktan iyidir. Yalnızlığının tadını çıkar ve olması için değil, olması gerektiği zaman olması adına çaba harca. Zamanının geldiğini sen değil, hayat belirler ve o zaman geldiğinde, yalnızlığını paylaşırsın onunla.
4) Çekingen ol demiyorum, özgüveni yüksek tut ama deyim yerindeyse abazalığa da kasma. Cool olmak forever.

Son olarak; kim ne derse desin kızlar efendi erkek yerine p*ç tercihinde bulunur, ben buna karşıyım, yani şerefsizlik yapan hiçbir hemcinsim benim dostum olamaz ve kadınları o obje olarak görenlerden olmadım. Ama oyunu kuralına göre oynayacaksın dostum, çoğu hatun efendiliği sünepelik zanneder. Bu nedenle davranışı iyi ayarlaman gerekir. Bunu başarabildiğin zaman senin bir adımına bin adımla gelecekler ve seçim hakkı sana kalacak. Acele yok, zorlama yok, "napıcam ben" tripleri yok. Sadece birkaç püf noktaya dikkat edeceksin hepsi bu.

Umarım bu yazdıklarımla sana bir nebze de olsa faydam olur. Biraz bakış açına bir şeyler aşılayabildiysem zaman içerisinde bir değişim olduğunda haberdar et beni. @kingofseo;