Eğer eğitimleriniz ciddi anlamda niş bir alanda olduğunu düşünüyorsanız indirim yapmazsınız. Bildiğim kadarıyla indirim için Udemy sizden onay alıyor.

FİYATLANDIRMA

Bir Taban Fiyat Seçilmesi
Bir Eğitmen olarak, Eğitiminiz için (özeti aşağıda verilen) Udemy fiyat katman matrisinden Taban Fiyatı düzenleyen bir Katman seçebilirsiniz. Eğitmen Hesabınızda bulunan “Fiyat Düzenle” ekranına giderek seçim işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu noktadan sonra Öğrenciler bu Fiyatlandırma ve Promosyon Politikası koşulları uyarınca düzenleme yapılmadıkça seçilen fiyatı görebilecektir. Bu fiyat katman matrisi pazar koşullarına göre veya döviz kurları değiştikçe periyodik olarak güncellenecektir. Bununla birlikte, belli Eğitimler promosyon programları ile bağlantılı olarak Udemy’nin takdirine göre daha yüksek fiyatlarla fiyatlandırılabilir

Bir Eğitimin Udemy'nin Pazarlama Programları aracılığıyla kullanıma sunulduğu ya da bir Eğitimin Udemy'nin mobil uygulamalarında sunulduğu durumlar haricinde, bir Eğitim için alınacak Taban Fiyatın Eğitmen Koşullarına göre belirlenmesinden tek başına Eğitmen sorumlu olacaktır. Udemy'nin mobil uygulamalarında sunulan Eğitimlerin mevcut olması durumunda, mobil platform sağlayıcısının fiyatlandırma matrisi kontrolü gerçekleştirilecek ve sağlayıcı, Eğitmen tarafından belirlenen Eğitim fiyatına en yakın fiyat katmanını seçecektir. Lütfen mobil platformlardaki para birimi dönüştürme işlemlerinin bu platform tarafından kontrol edildiğini ve buna göre Eğitim fiyatınızın Sizin seçtiğiniz fiyatlandırma katmanından farklı görünebileceğini unutmayın.