Siteyi mi? Alandını mı satın aldınız?
Alan adını yeni kayıt edip, yeni hosting ve yeni içerikler ekledikten sonra konuyu açıklayıcı mesajla geri bildirim sonrası bu ceza ortadan kalkmaktadır.
Öncelikle ücretli SSL alın.
Alanadını 1 yıl değil, en az 3 yıllık uzatınız.
Son önerileriniz güzel ama spamla alakalı değil gibi geldi. İyi bir intiba bırakma konusunda evet faydalı olacağına eminim ama spamı çözemezsek boşa masrafı arttırmış olacağız
backlinklerin tamamını iptal edin, farklı bir hosting sunucusuna geçin, yeni ve özgün içerikler ekleyip yeniden bildirim gödnerin düzelecektir.
Kaliteli güzel back linkleri ve var ama onlardan da mı vazgeçeyim?
DÜZELTME: Sizden önce ban cezası alınmış o zaman. yeni içerikler ekleyerek açık bir dille kendinizi ifade eden bir geri dönüşün sorunu çözeceğini umit ediyorum.
Bende kesinlikle bunu ümit ediyordum zaten cezayı bildiren mesazjda spamla otomatik oluşturulmuş içerikten veye sayfalardan veya sitenin tamamından bahs ediyordu tam sapam vermiş birkaç indexi falanda silmemiş. İlk cümleye onu açıklayarak başladım ancak reddettiler.
Sitede spam hiç birşey yok bence yazıların çoğu direk özgün ama mesajlarda içerikle alakalı spamdan bahs ediliyor.