Bazen bizde aynı sorunla karşılaşıyoruz. Örneğin bende fark ekliyorum fatura ve TL yüklemelerine. Sonuçta ben nakit çalışıyorum kart ayrı bir seçenek eğer kart istiyorsan farkını vermelisin. Ben TL yüklemesinden 1 - 1.5 TL kazanacağım onuda gidip bankaya vereceğim ee ne anladım ben bu işten ? 100 lirada 4 lira kesiyor 50 TL kontor yüklesek 2 TL sini banka kesecek bana ertesi gün 48 TL yatacak 2 TL zarar ettim birde kar edemedim bunu düşünmüyor kimse ama. Faturada aynı 2 TL kar bırakıyor 100 TL fatura ödese 4 TL banka alıyor yine 2 TL zarar ettim ?
Aksesuarda eklemiyorum ama atıyorum şarj aleti alıyor 30 TL ye 30 TL çekiyorum çünkü kar marjı yüksek 1 tl nin peşine düşmüyorum ama sıgara kontor fatura gibi kar marjları az olan sektörlerde fark eklenmesi kadar doğal bir şey yok işine gelmiyorsa gidip büyük marketlerden alabilirsin
gorusunuz icin tesekkur ederim. bircok kez anlattim ama basitce soyleyeyim yine. olay benim isime gelmesi gelmesi gelmemesi degil. isin kuralina ters bir uygulama yapiliyor. neden boyle yapildigi hakkinda bircok sey soylenebilir tabi ki ama yapilan kurala aykiri bir uygulamaysa yanlistir. resmi, etik ve daha bircok farkli acidan bakildiginda haksiz bir uygulama bu. ayrica kart farkli bir secenek degil. bir hizmete odeme yapmak icin gunumuzde kullanilan odeme yontemlerinden biri sadece. nakit odeme nasil bir yontemse kart da ayni sekilde bir odeme yontemi. farki vermesi gereken de kart hizmetini saglamak icin bankayla anlasma yapan sozlesme imzalayan satici. saygilarimla.