StyleWaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kredi notunuza göre onaylıyorlar ve bankadan bankaya değişiyor. Garanti bankası bana 2.800₺ limitli kart verdi ama en para ise 1 tane kredi kartı vermedi. en paradan 8K kredi çektim hemen onayladılar ama ne zaman en paradan kredi kartı başvurusu yapsam kabul etmiyorlar. Sistem çok değişik, sistemin açığını bulan varsa paylaşırsa sevinirim. Takip edeyim konuyu.
Bende bir türlü anlamadım. Bazı olaylar duyuyoruz şu banka 5.000 kredi vermedi şu banka 20.000 verdi diye. Bütün bunlar neye göre, nasıl değerlendiriliyor acaba

Benim tek istediğim kredi kartı limitimin 5.000 olması, min. 2.000. Şuan 1000 TL, mesela 2.000 TL'lik birşeyi taksitle alamıyorum haliyle biraz biriktirmem gerekiyor

sydesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye etmesemde (hiçbir kredi kartını/bankayı) YapıKredi bana direkt 2.500 TL vermişti -4 ay önce kapattırdım borcunu ödüyorum hala- ilk aldığımda 2 yıl önce. Bir yerde çalışıyorsanız ve belli bir gelir gösterirseniz verirler.

Ek not: Tüm kredi kartlarımı kapattırdım.
Hocam Ocak ayını bekleyip bir daha başvuracam eğer yine arttırmazlarsa iptal ettirip Yapı Kredi bankasına geçmeyi düşünüyorum. Sizin bankadan kaynaklı herhangi bir memnuniyetsizliğiniz var mıydı ?