THK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sana diet listem ile kahve türünü yazıyorum işine gelirse ben kilo verdiğim gibi sana planda yazıyorum
Sabah kahvaltısı : Eti yulaf; laktossuz süt ile 5 kaşık at yuvarla , günde 5 yumurta tüket 2 sarısı diğerleri beyaz olmak kaydı ile ; Öğlen Tavuk / hindi / balık ne bulursan - Basmati prinç ile yuvarla yoksa jasmin şekersiz pirinç al, yoksa esmer pirinç. akşam salata tavuk , bol bol kalori yakmak için sana verilenler haricinde kalori hesabı koşu bandında koş ben ilk dönemler her alette 1000 kalori vermeye bakardım. Bu arada diet listesi İran vatandaş olan çok sevdiğim biri Dr.Younan Nowzaradan listesidir. Dr. Mehmet ÖZ aracı ile aldım. günde kalori 1000 geçmeden bol proetin ile zayıflama yöntemidir. zaten belgesellerde sanırım listesi vardır yoksada detaylı size iletirim. isteyen olursa
Hocam detaylı alabilir miyim ? Sakıncası yoksa whatsapptan üzerinden konuşabilir miyiz ? Çünkü kafayı taktım ne olursa olsun yağları eritmek istiyorum.

Mr.Function adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şekersiz ve işlenmiş gıdalardan uzak duracağın bir beslenme programı + interval cardio ile ciddi yağ yakımı sağlayabilirsin. Ayrıca en iyi yağ yakıcı takviyesi yeşil çaydır (L-Carnitine ve CLA gibi yağ yakıcılardan daha fazla etki gösterdiği birçok çalışma ile kanıtlanmıştır). Tabi aynı gün içeyim yağ yaksın mantığı yok düzenli her gün içmek gerek.

Komplex yağ yakıcılar kalbe ciddi yük bindirir, 1-2 yıldan az spor geçmişi olmayanlarda kullanımında yüksek derecede kalp krizi riski barındırır, zamanında kullanmış biri olarak hiçbir şekilde önermiyorum 2 gün kullandım 3.gün hapların tamamını çöpe attım kalbinin vücudunun dışına fırlayacak gibi çarpmasına gerek yok. İyi terletir ama terlemeyle yağ yakımı farklı şeylerdir.

Bunun dışında rahatlıkla kilo alıp veren biri olarak (spor için) bu işin %70 'i beslenmeyle alakalıdır. Yediğine sabırla dikkat edersen 1-2 ay içerisinde yağ oranın eskiye göre ciddi düşer.
Dediğiniz gibi spor salondaki hocada %70 demişti, fazla ilgilenmiyor merhaba demek bile parayla ( lafın gelişi, özel olarak ilgileniyorlar kişilerle tabi bir bedeli var )
Sizin önereceğiniz beslenme programı var mı ?