By_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler, kahve nasıl olmalı peki türk kahvesi vs mi , filtre kahve mi ? Beslenme programı yok sadace porsiyonları azalttım, spordan sonra meyve yiyiyorum ve ceviz yada fınfık 1 avuç.

Teşekkürler, ortalama fiyatı nedir hocam ? Hangi siteden almalıyım ?

Teşekkürler, bunuda deneyebilirim.

Fazla oldu tabi hocam

Teşekkürler, mantıklı hocam böyle düşünmemiştim.

Yorumunuz için teşekkürler, tercih meselesi kimyasal kullunmak veya kullanmamak.

Oturup ereyeceğini söyleyen kim hocam ? Böyle bir tez atmadım. Sitenize göz atıyorum.

Peki göbeği nasıl eritcez tam olarak

Teşekkürler,hocam kahve nasıl olmalı ? Filtre kahvemi,2si1 mi,türk kahvesi mi ?
Filtre kahve veya Türk Kahvesi. Ama 3'ü bir arada kesinlikle değil. 3 ü bir arada son derece sağlıksız bir içecek.

Göbek ile ilgili mesele de kalori hesabı ve spordan daha farklı bir meseledir.
Günde 5 gramdan fazla şeker ya da şekere çevrilen basit karbonhidrat almazsan ve akşam 18:00 sabah 08:00 arası bir şey yemezsen göbek erimeye başlar.
Kadınlarda östrojen göbek altına kilo alınmasına neden olur.
Ama erkeklerdeki göbeğin bununla pek alakası yoktur. Erkeklerde göbek karaciğer ve iç organların yağlanarak büyümesinden kaynaklanır.
Karaciğerin günlük tölere edebileceği glukoz fruktoz miktarı 5 gramdır. Daha fazlasını alırsan yağa çevirir ve yağlanır.
Göbek eritmenin yolu, günde 12-14 saat aç kalmak, akşam 18:00 den sabaha kadar hiç bir şey yememek ve şekerleri ile basit karbon hidratları hayatımızdan tamamen çıkarmaktır.