Bayağı kolaylaşmış o zaman. Sms ve robot sekreter gibi birçok alanda korkmadan kullanılabilir.
Akbank kimlik istedi, 15 yıldır kimlik belgem olmadan kullanıyormuşum. Şubeye bırakmam gerekiyormuş, onla mı uğraşayım dedim kargoyla yollayacaktım 20-30 lira tutuyor.
(yurtiçi üyelik açınca 11 lira falandır.) Sonra baktım ki fax çekiliyordu, açtım fax olarak gönderdim akbank'a 10 kuruşa fax gitti, rahat ettim.
Bana Android Telefondan Uygulamalarını İndirip Belgelerin Fotograflarını Felan Çekip Yükliye Bilirsiniz Dedi Ancak Android Telefon Yoksa Kargo İle Göndermek Gerekiyormuş. Bilgisayardanda Olmuyormuş.
net gsm bu alanda en iyisidir sorun yaşamazsınız hem destek hem işleyiş konusunda hem de sms apilerinden tutun ip telefonlarına kadar kullanımları çok çok basit.
1 yıldır müşterisiyiz, sorun yaşamadık. Gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.
Sorunsuz ve kurumsal firmadır ama gönderici adı için sürekli adlarımızı silmesi ve tescil belgesi istemesi can sıksa da el mahkum.
Verin 9 lira, kullanın geçin.
evrak kayıt kuyut işleri biraz sıkıcı doğru ama işlerini güzel yapıyorlar
Tum Evraklari gonderdik, ucreti gonderdim simdi sesli onay kaldi arkadaslar sesli onayda ne soruyorlar biliyormusunuz?