harddepo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ücretli destek hakkında bilgi pmi atar mısınız neler yapıyorsunuz fiyat eklenti tema desteği vs.?
pmlere cevap veriyorum hocam siz ayrıntılı soru olarak gönderin ben size cevap gönderiyim bu şekilde sorularınıza cevap vermiş olurum.

gristh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba, pinleme zaman aralığı nedir? yalnızca eklentiler mi pinleme yapıyor? manuel yapıyorsanız günde kaç tane ne sıklıkla yapıyorsunuz? yani bu pinleme zamanını nasıl ayarlıyorsunuz?
ilk 1500 bine kadar 60 dk da bir yapdım artık 120 dakikaya çıkardım. evet herşey otomatik

PubMed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir adette site kurulumu ben istiyorum , alan adı , hosting , anahtar kelimeler vb. hepsini ben vereceğim sadece tema,eklentiler,ayarlar ve sistemi oturtmada bana yarcımdı olabileceğiniz fiyat pm atar mısınız ?
Hocam burada sorduğunuz şekilde cevap veremiyorum dm ile sormanızı rica edicem. ama şöyle söylicem.

1. hosting hangi dil site kurucaksınız o lokasyon olmak zorunda.
2. anahtar kelime diye bir olay yok isterseniz 100 kategori ekleyin niche falan olayı değil çünkü bu iş mesela ben analizlere bakıyorum kekle ilgili bir paylaşım 200 tık almış gelir ortada yani burda niche değil genel paylaşım sitesi düşününün.
3. ben size ilk kurulumu yapıyorum bunu team ile pc me baglanarak izliyorsunuz ve birde video linki veriyorum ilk sitenizden günde 5 tl bile kazanır hale geldiğinizde öğrendiğiniz ile istediğiniz kadar site açmanızı öneriyorum destek ücretü 200 tl dir bu gün 200 tl yatırımla ? ne kazanılabilir ki ilk ateşi birlikte yakıyoruz gerisi size kalıyor sitesi biren 150 hite ulaşan da var niche diye tutturup 50 hite ulaşan da var.

tranceport adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam bune
tam olarak ne ne hocam ben her gün paylaşıyorum geliri vs