Ev telefonu, internet ya da herhangi bir hizmet alıyorsanız ve son 12 ay içerisinde son ödeme tarihini geçirmeden tüm faturaları ödediyseniz cihaz kampanyasından yararlanabiliyorsunuz.
Şuanda Turk Telekom'un hiçbir hizmetini kullanmıyorum fakat eğer dediğiniz gibiyse tek çare Turk Telekom müşterisi olan bir arkadaşım aracılığıyla onun hattının üzerine cihazı almak.
Hocam peki örnek veriyorum Turk Telekom internet hizmetini kullanan bir arkadaşım aracılığıyla PS4 satın almak istediğimde örnek veriyorum internet faturası: 60 tl diyelim. PS4 parası olan 70 TL'i üzerine ekleyip fatura 130 TL olarak gelmeye başlayacak değil mi?
Birde şeyi merak ediyorum. Şimdi atıyorum Turk Telekom ev internet hizmetini kullanan arkadaşımın örnek veriyorum 7 ay sonra internet taahütü bitiyor. Bu durumda bir sıkıntı olur mu?
Konuya girince farkettim de. En nihayetinde hergün oynamayacaksam, 2 sene boyunca playstation kafeye gidip oynamak daha uyguna geliyor
Hocam doğum günü için hediye almak istiyorum. O yüzden ben o an ki o yüzündeki mutluluğu gördükten sonra varsın 2 Sene boyunca faturasını ödemeye razıyım.