AKN de kotayı aştın mı sadece hız düşüyordu.
Kota'da hız düşmüyor, kotanı artınca ücretlendiriliyorsun )))
Adil Kullanım Kotasını kaldırıyoruz derken, aslında zam yapacaklarını kastetmişler.
Türk Telekomu batırdı bu iktidar.
Türk Telekomun geliri borçlarını karşılayamaz hale geldi.
Şimdi o borçları ödemek için gelir arttırıcı yöntemlere başvuruyorlar.
AKN'de kotanı doldurdun mu istersen düşürülmüş hızı ay sonuna kadar bedava kullanabiliyordun istersen ek kota alabiliyordun.
Şimdi ay sonuna kadar bedava kullanmak kaldırılmış. Kotanı aştın mı eve ekstra faturayı gönderecekler.
Bu şu anda Türktelekom Prime'daki internet paketlerine benzeyecek o zaman. Orda da 10GB aşınca, otomatik 12 TL 'den 4 kez 500MB tanımlanıyor hattına. Ve bunu iptal edemiyorsun.
Kota da böyle şeyler olacak sanıyorum. Yalnız hala anlamadığım nokta şu; ben 50GB akk varken ben de, ben bunu doldurunca paketimi o ay, bir üst pakete çıkarıyordum. Hız derdim olmuyordu.
Şimdi adamlar komple kesiyorlar, bence daha kötü birşey yapmışlar. AKK daha iyiymiş. Ölü de olsa internetim oluyordu.
"Türk telekomun geliri borçlarını karşılayamaz hale geldi." tamamen uydurma hocam. Nerden duydun bilmiyorum ama

Türk telekomu satın alanlar, türk telekom gelirlerini yurtdışına çıkartıyorlar. Firma batıyor görünüyor sadece.
Ama baya baya para kaldırdı firma sahipleri.
Üzücü olan, devletin satmış olması. Sağolsunlar (>.<)
Not: Olan biten hiç birşeye üzülmüyorum. Bu millet kendi istedi, kendi seçti. Çok daha kötü şeyler olacak. Sesini çıkaranı içeri de atıyorlar, artık ses de çıkaramıyorlar.
Padişahları halkı fakirleştirerek ülke ekonomisinin düzeldiğini yedirmeye çalışıyor ve yediriyor da.
Çünkü bu millet oyunu 1 kilo kömüre satacak kadar eğitimsizdi.
Yakında 1 ekmeğe satacak kadar fakir olacak, devlet bunu yapıyor. Halkı fakirleştiriyor, kendine muhtaç kılıyor.
Evet biz de cezasını çekiyoruz ama kader kurunun yanında yaş da yanıyor işte. Üzüldüğüm tek nokta da bu.