Hayırlısıyla yeni bir sektöre giriş yaptık. Bundan sonra bakalım nasıl gelişmeler olacak, merakla bekliyorum.

1 aydır arge çalışmalarını üstleniyordum. Ekvador’dan ürünler geldi, paketleri, etiketleri, baskıları tamamlandı.

Forumda bir çok girişimci arkadaşımız var. Ya da kendi ofisinde çalışan, yeni fikirler üreten, işinin yorgunluğunu üstünden atmak isteyen. Kendim 3-4 gündür deniyorum gerçekten mistik kokusu olan bir ürün, beni şaşırttı.

Satışına da başladık epey de talep geliyor.

R10’u böyle bir güzellikten mahrum bırakamazdım.

Üründen bahsedelim biraz

Yüz yıllardır süre gelen, Güney Amerika’nın saklı güzelliklerinden bir tanesi Palo Santo. Şamanların arınmak için ritüellerinde kullandığı, savaşçıların savaş öncesi enerjilerini yenilemek için yaktığı, huzur, keyif ve içinde her notadan doğanın çizgilerini taşıyan muhteşem ağaç tütsüsü.

Peki nedir, Palo Santo ?

Ofis, ev, iş yeri, kafe gibi geniş kullanım alanına sahip yerlerde günün yorgunluğunu atmak, yeni bir iş için fikirler düşünürken sizleri rahatlatmak, kokusu ve dumanı ile ortam da ki kötü enerjiyi temizlemek, düşünce gücünü geliştirmek ve huzura bir tık daha yaklaşmak için Ekvador ve Peru’da özel olarak yetiştirilen Palo Santo ağaçlarından doğal yollar ile elde edilmiş, sürdürülebilirliği ile hiç bir canlıya zarar verilmeden özenle seçilmiş ağaçların çıra haline getirilirek oluşturdukları tütsüye denir. Güzel kokusu ve nefes açma, zihin canlandırma gibi ekstra sayısız faydası ile çok tercih edilen bir üründür.

instagram : www.instagram.com/palossobaros
Website : www.palosso.com

Fiyatlar

3’lü Palo Santo Ağaç Tütsüsü 45 TL
5’li Palo Santo Ağaç Tütsüsü 60 TL (ücretsiz kargo)

Bi hayırlı olsun diye iyi dileklerinizi bekliyorum