adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
150 TL davetiyeye ödediyseniz geçmiş olsun.

@Erhan; @Emrah; @ErdeM;

Yardımcı olmak adına da imzamdaki Google Yorum Hizmeti konumu inceleyebilirsiniz,yorum adetini 3 TL'den ve iş öncesi ödeme olacak şekilde atabiliriz.İyi akşamlar
Şimdi arkadaşlar bana davetiyeyi veren arkadaşa iftira atmış olmayalım işin detayı şu ben bu arkadaştan 150 adet yorumda aldım karşılığında 150 tl ödedim Bu şekilde bu arkadaş bana güvendi ve davetiyeyi verdi yani burada davetiye ücretli olmuş olmuyor aldığım yorumlar ücretlidir zaten yazışmalarımız bile var wp de.. Bu arkadaşımız direk alıntı yaptı ortalığı karıştırdı ama bu yargısız infaz oluyor İşin detayını bilmeden kimseye töhmet altında bırakmayalım benim maksadım burada ticaret para verip bir şeyler alabilmek ama o çocuk burada kendini geliştiriyor belki yani Bu arkadaşımız çok gereksiz ortalığı karıştırdı .



adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kötü niyetinden değil hocam,şöyle anlatayım durumu size ;

Foruma davetiye ile üye olabilirsiniz evet ama eğer davetiyeyi atan kişi davetiye karşılığında sizden para istediyse bu kural ihlaline girer çünkü davetiye para ile satılamaz.
Bu sebepten ötürü hem sizin hem sizi davet edenin üyeliği deyim yerindeyse ateş altında,yukarıda skype adresinizi isteyen arkadaşta muhtemelen olayı güzellikle çözebilmeniz için sizi yönlendirecekti.
Sizin suçlu olduğunuz bir durum yok tamamen size davetiye atan kişinin para istemesinden kaynaklı..
keşke olayın detayını öğrenmeden kimseyi yargılamasaydın kardeş şimdi ben o adama İftira atmış gibi oldum Ve kullanımında da şu an çok acemiyim az önceki yardımcı olmaya çalışan arkadaşa bile anlayamadım. Söyledigim gibi o arkadaşla Web’de yazışmalarımız bile var yani o kişi benden sana davetiye satıyorum şu parayı ver demedi aksine yoğu sattı ve bana güvendiği için de davetiye verdi tıpkı yukarda bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşımız gibi oda yardımcı olmaya çalıştı ..