Arkadaşlar herkes kendi çapında bir ek gelir üretme peşinde bende gözüme çok sık takılmaya başlayan yabancı niche sektörüne girmeye düşündüm. Birkaç eğitimden faydalandım. Şimdi girmek için sizlere bir kaç sorum olacak.
1- Adsense TR mi olmalı yabancımı ?
2- Hosting TR olsa soru yaşarmıyım yoksa yabancı (Fransa) mı olmalı ? Yabancıysa hangi şirketi önerirsiniz?
3- Az biraz gelir elde edene kadar makaleleri Translate yada spin girmeyi düşünüyorum, bu çokmu mantıksız olur?
4-Sizce bir ay içerisinde toplam kaç makale sitede olmalı? 42 idealmi ve günde kaç adet girsem idealdir ortalama?
5-Spyfu yu kelime bulmak için kullanacağım bir aydan sonra başka bir işlem için spyfu gerekli olurmu?
Cevap : Kişinin isteğine bağlı süresi, fakat dipnot olarak
@BOZ; arkadaşımızın spyfu alırken önerisini yazıyorum.
Alıntı
5 - Eğer spyfu hesabı şuan satın almadı isen kayıt olup bir süre bekle 39 dolardan 9 dolara kadar düşmüştü teklif maillerinde , 9 dolar oldugunda ben aldım almasaydım dahada düşebilirdi

bu cevap hem sana hem konuyu okuyup spyfu merak edenlere bilgi amaçlıdır
6-Paravan açmak zorunlumu hem makale açısından hemde domain host derken maliyet çok artıyor..
Cevapları mantıklı bulduklarımı veya genel olanlarını yanlarına yazıcam herkez faydalansın. Cevap verenlere teşekkür ederim.