Doktor raporlarıyla Valiliğe gidildiği zaman valilik onay veriyor. İnternet platformlarında ve ya stand vs. şeklinde para aktarımı olabiliyor.
İzin alındığı zaman kampanya başlatılırsa gerekli yardımı bende elimden geldiğince yapmak isterim.
Şimdi irtibata geçtim hocam. Ailesi daha önce de düşünmüş ama kim yardım ederki falan diye korkmuşlar. Çok fazla emin bir şekilde konuştum umarım altından kalkabiliriz.
Ben de kas hastasıyım. Biz kendi bütçemiz ile aldık fakat özellike şu son zamanlarsa akülü tekerlekli sandalyelerin fiyatları epey arttı.
Benim tavsiyem Belediyelere, Valiliğe ve Türkiye Sakatlar Derneğinin en yakın il şubesine başvuru yapması. Bunun dışında bildiğim, facebookta bir grubumuz var bağış durumuna göre her ay veya 15 günde bir para toplanıp ihtiyaç sahibi engelli arkadaşlarımıza çekiliş ile (kime çıkarsa) akülü tekerlekli sandalye veriliyor.
Dilerseniz pm ile facebook grubu linkini gönderebilirim.
Allah şifa versin hocam. Grup linkini verirseniz çok iyi olur bu arkadaşımıza yardımı dokunmasa bile belki bizim ordaki dostlarımıza yardımımız dokunur