Merhaba Hocam,
- z
iraibahce.com
-
ziraibahcesi.com
-
ziraidunyasi.com
- ziraidunyam.com
İlk aklıma gelen domain ismini whois ile sorgulayıp direk yazdım. belki saçma belki güzel belki acayip bilemem ama boşta tabi biraz daha fikir üreterek düsünerek netice alabilinir veya alınamaz yeni isim için bilemiyorum hocam.
Sıfırdan sistemler yazdığımız için ve uzun yıllardır piyasada olduğumuz içinde isim konusu aşıldığında web konusundada ister fikir beyan edilir isterseniz siteniz bizimle çalışarak yapılır dilerseniz her ikiside yapılır hocam.
Saygılarımızla
Yerel Teknoloji
Teşekkürler domain güzel değerlendirilebilir isim ve resmi evraklar konusunu tam anlamıyla bitirdiğimizde sizinle iletişime geçicem.
içinde agro geçen domain isim üzerine yoğunlaşın derim
Teşekkürler
bölgede tanınan biriyseniz pek çok tarım sektöründeki kişinin yaptığı gibi soyad/lakap gibi bölgede sizi tanıtan kelimeyi markalaştırmanızı öneririm. genelde güvenilirlik ve hızlı tanıtım sağlamak için sıkca tercih edilir. online satışta genel bir isim tercih edebilirsiniz
ileride online satışa geçtiğinizde banada yazarsanız bende sizden ürün tedariği yapabilirim kendi online satış platformum için
Daha çok marka olabilecek isim arayışındayız bölgede tanınıyoruz ama ne isim nede soyisim bunun için uygun değil.
Online satışa geçtiğimizde buradan ayrıca bi başlık açarım ürün tedariği konusunda yardımcı oluruz