Her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sizler bu forumu forum yapan güzel insanlarsınız, sizleri seviyorum. Var olun, sağ olun.
Geçici bir süre için sitenizden reklamları kaldırın derim. Google'ın işi belli olmaz, bir bakmışsınız hesap kapatılmış.
hemende kötü yorumlamayalım belki de farklı kişilerden tıklama alıyordur.
Yok hocam birisi resmen abanıyor diğer sitelerde tek bir tıklama yok screenshot'lar uzun aralıklarda alınmamış birisi resmen abanıyor.Sana tavsiye eğer hala devam ediyorsa sitenden kaldır kodları yoksa bunun sonu ban...
Farkediyorsan sayfa ve reklam gösterimi çok artmıyor sadece reklam tıklama oranı ve gelir arttıyor.
Yalnız dikkatimi çeken tbm sürekli yükseliyor. Yani tıklamalar yurtdışı kaynaklı büyük ihtimalle.
Başka sitelerden değil bizzat sizin siteye girip tıklanıyor.
Adsense bildirimi yapmışsınız zaten.
Eğer saldırı olduğunu düşünüyorsanız geçici çözüm reklam kodlarını kaldırmak.
Aynısı başıma geldi geçersiz trafikten hesabım kapatıldı, mail attım açılmadı. konuyu takipteyim bende bilgi edineyim. umarım kötü sonuçlanmaz hocam
oncelıkle bunu hemen adsense bıldır 2.si reklam kodlarını baska sıteye koymeyı engelledin mi ? belkı bu sekılde bısey yapılmıstır
sitelerinizi imzanıza veya genel yorumlara eklemeyin. herkes iyi niyetli değil. bu gün tartıştığınz birisi bile musallat olabiliyor size. dengesiz çok. yapacağınız bişey yok. geçersizleri adsense silecektir. herkim musallat olduysa vazgeçmesini bekliceksiniz. başka bir yolu yok.
Reklam kodlarını kaldırın bence şimdilik sitelerinizden
Ayarlardan sitelerim sekmesine bakın biri başka siteye eklemişse orada gözükebilir. Diğer çözüm ise sitenizden kodları kaldırıp daha sonra ekleyin.
Ağzımı bozmayacağım böyle dengesiz insanlardan nefret ediyorum. ☺ Umarım kötü sonuçlanmaz hocam.
Yazık günah ya böyle haysiyetsiz insanlarda var!
sektörünüz yabancı bir oyun sektörü ise. ve siteleriniz yeni yeni hitlendi ise unblocked bir kelimede sıralamalarda varsanız normal olabilir.
geçmiş olsun hocam reklam kodlarını pasife alın bir müddet gerekirse kaldırın yeni kodlarla değiştirin ama adsenseye geçersiz etkinlik formu mutlaka gönderin o form sizin tapunuz olacak