Varya bu tür konular bana ilham oluyor

Bizimde bir projemiz var ama ben böyle pdf,kitapçık olarak bir anlatımı olan metin yazmadım

...
İnşallah projemizi tamamladığımız zaman ve piyasada gündem oldugunda üst versiyonları için yatırımcı bulurum

belimi olur belki siz yatırım yapmak istersiniz...
Şuan ne kadar resmi ve güzel bir makale ile projeyi anlatsam siz tek değil hiç bir yatırımcı bize yatırım yapmaz

şuan çalışma mantığıma göre projemi ilerletiyorum , önce iş sonra ödeme ile çalışıyorum
projeyide önce bir canlı-kanlı projeyi yazıp ondan sonra yatırımcıların dikkatini çekebileceğimi düşünüyorum...
zaten projemi tamamladığımda v1. sürümünde bir çok küçük ve orta işletmenin kullanacagını düşünüyorum
gizli saklı bir proje değil ama benzerlerinden daha pratik ve daha iyi bir sisteme sahip olacağı kesin
v1.sürümünü ücretsiz hizmete sunacağım ilgi görüp yayılınca , v2. ve modüller yazarak isteyen kullanıcılar ücretli sürümlerede çıkabilecek
v1.sürümü sayesinde sistemin hem stabil çalışmasını hemde kullanıcılardan gelecek olan hata,istek v.b. raporlarla hem v1. hemde v2 ve modülleri geliştireceğiz...
inşallah o zamanda böyle yatırımcılar buluruz...