Merhaba r10 üyeleri, kendimizden kısaca bahsetmek gerekirse; ben ve 3 arkadaşım İngiltere'de Liverpool'da yaşayan 4 Türküz.

Elimizdeki bulunan biriktirdiğimiz yüklü miktarda sterlin ve dolar ile Türkiye'ye kesin dönüş yapma kararı aldık.

2 arkadaşım döndü 2 arkadaş olarak 1 ay sonra döneceğiz.

gelelim proje kısmına

Türkiye'de Dijital Group alanında yenilikçi bir girişim yapacağız ilk adımları atmış bulunmaktayız birçok sektörde yer edinmeyi planlıyoruz.

Aklımıza gelen Türkiye'de ve global hayatta rağbet gören birkaç projeyi oluşturduk sermayesini sağladık tabiki bunlar bizim beyin fırtınamızdan çıkan fikirlerdi.

Dediğim gibi çok sektöre yayılmak istiyoruz R10 Üyelerinede burdan fırsat doğuyor

Bildiğimiz üzere Türkiye'deki girişimcilere yatırımcı krizi var yatırımcılar çekingen ve bin tane prosüdürden geçirerek projelere %60 kar payını alarak yatırım sağlıyor.

bizim teklifimiz ise %40 Bizim %60 Proje sahibinin ve tüm sermaye bizim tarafımızdan sağlanacak ayrıca proje sahibi istediği taktide plazalarımızdaki ofisinde projet manager olarakda çalışabilecek maaşlı olarak.

yapmanız gerekenler:

Projenizin Tanıtım Pdf veya kitapcık örneğini pm veya aşağıda verdiğim skype üzerinden bana ulaştırmanız.

Projenizin Toplam Giderlerinin 30.000 Sterlini Aşmaması yani güncel kur ile (212.010,00 Türk Lirası)

5 adet proje seçilecektir iletişim numarası bırakırsanız projeler incelendikten sonra dönüş sağlanacaktır.

İddaa ediyoruz Türkiye'de bu şekilde kimse yatırımcı bulamaz!

Özellikle belirtiyorum saçma sorular ile gelmeyin çok yoğun çalışıyoruz hızlı ve anlaşılır iletişimden yanayız teşekkürler.

Projeler seçildikçe buraya editlicem!

Skye: live:buca35fat


EDİT1: Örneğin seçilen bir projenin maliyeti bizim vaad ettiğimiz rakalamların altında kalırsa o projeden kalan yatırım ile 5 projenin üstüne çıkacağız.