Hocam ben öğretmenim, hazırladığım kaynakları ben ücretsiz dağıtıyorum sitem üzerinden. Çocuğunuz varsa göndereyim kullanın hatta. Günde onlarca soru yazıp denemeler, testler yayımlıyorum. Kolay olmuyor yani dediğiniz kadar. Site giderlerini karşılamasını tabii ki bekleyeceğim. Ayrıca o "de"yi ayrı yaz.
Hocam senelerdir Google iyi tanıyorum. Eskiden çok kolaydı. Siteler çoğalınca 2 aşamalı onaya tabi tuttu. Youtube içinde aynı. Sadece belli başlı site ve youtube kanallarını kendi bünyesinde barındırıyor destek çıkıyor onun haricindeki kimseyi acımıyor. Google tekeline aldı zaten herşeyi. Böyle bir uygulamaya geçerse kimse itiraz etmez. İlk başta Youtuberlar video çekmeyi bırakır. Ama sonra nasılsa sponsorlar var diyip gene devam eder. Kısaca hertürlü Google bu işten karlı çıkar bende bunu demek istiyorum. Ben hoşuma gitmiyor. Burada adam ev kredisi çekmiş Google kazancına güvenim google hesabını banlamış adamın hapis kararı çıkmış. Burada böyle insanlar gördüm. İnan bana çok üzücü. Görmek istemiyorum böyle tabloları. Zaten emeğimizi hiçe sayıyorlar. Yapay zeka çıktığından beri Google çoğu çalışanını habersiz şekilde işten çıkarmış.