dll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günaydın herkese. 4-5 yıldır Digiturkplay üzerinden maçları izliyorum, yıllık 600 TL vs. ödüyorum ancak hiç memnun değilim. Alt kattakiler gol olunca bağırıyor, spoiler gibi oluyor Maçları adam gibi izleyemiyoruz, arada donma vs. de oluyor. O yüzden seneye sporun yıldızı paketini alayım diyorum 120 TL diyor aylık. Bu paketi kullanan varsa birkaç sorum olacak.

- Bu paketi aldığımızda dekoder ve uydu kurmak gerekiyor mu? Bizim uydu merkezi sistem Turksat. Bein haber türü kanallar var, bu şekilde izleme şansı var mı yoksa illa dekoder ve uydumu alacaz.
- Bu paketi evde olmadığımızda digiturkplay üzerinden yani internetten maçları izleyeilcezmi?
- Son olarak bu belgesel kanalları var mı bu pakette ve uydu değişmeden bu kanalları izleyebilecez mi?
- Bu paketi aldığımızda dekoder ve uydu kurmak gerekiyor mu? Bizim uydu merkezi sistem Turksat. Bein haber türü kanallar var, bu şekilde izleme şansı var mı yoksa illa dekoder ve uydumu alacaz.

ONLAR GETİRECEK KURACAK, Senlik Birşey yok. Sen kutu uydu filan alma yani.

- Bu paketi evde olmadığımızda digiturkplay üzerinden yani internetten maçları izleyeilcezmi?

Beinconnect ile interetten evde olmadığın zaman izlersin. Sen izlerken; evdekiler 77, 78,79,81,85 gibi kanalları izleyemezler.

- Son olarak bu belgesel kanalları var mı bu pakette ve uydu değişmeden bu kanalları izleyebilecez mi?

Belgeseller kanallarını yanlış hatırlamıyorsam 8-9-10-11 izleyebilirsin hiçbirşey değiştirmeden.

Ayrıca 120 TL çok pahalı. tek çekim kampanyasını dene 99 TL