AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enparaya sinirlenip, hiçbir negatif durum yokken tekrar tekrar denemiştim.
Enpara yetkilisine de kızıp ne demek diyerek defalarca tekrar denedikten sonra, olumsuz her dönüşte puanınız düşecektir uyarısından da sonra vazgeçtim ama, iş işten geçmiş oldu...
Ama buna rağmen ihtiyaç kredileri çekebilmiştim sonrasında, sorun enparadaydı onaylamadı ve puanımı mahvetmeye yetmiştir.
Enpara kart ve krediyi kolay veriyor diyorlar ama hiç sanmıyorum. Enpara kredi kartı vermiyorken Garanti'den almıştım. Ayrıca 19 başvuru içinde en az 5 Enpara kredi kartı başvurusu vardır

EnTurK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
her başvurunuzda kredi notu düşüyor diye biliyorum
Evet öyle hocam. KKB de bankalar da bunu söylüyor. Başvuru yaparken dikkat etmek lazım

F3rh4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ara kredi çeken bilmiyorum hocam yanlış anlamayın ama mantıklı değildir. bence bekleyin bir kaç ay daha
Aracı garanti kaçırırım o zamana kadar hocam sonrasında ucuza araç bulmak özellikle şuan ki piyasada hiç kolay değil

dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O halde tanıdık bankacı bulmanız gerekir. Zaten bankalar minimum 6 ay sigorta dökümü ister. Bana eski işimde 10K veren banka, borcumu hala öderken beni arayıp 30K teklif etti
Tanıdık bankacı da en az 1 2 ay beklemem gerektiğini söylüyor. 10K ya kadar kendi ellerinde sonrasının ise merkezin elinde olduğunu söylüyor. min 10K verebilmesi için 1 2 ay beklemem gerekiyormuş. Bana 25K lazım