Bende aynı şekilde haber sitelerinden bıktım ya.
Pazar günü sınava girdik sınav soruları açıklandımı dıye bakayım dedim ne göreyim haber siteler ilk başta içerik olarak ne var boş hep aynı palavra yazılar.
Arkadaşların dediği gibi sürekli bildirim yapsak ama öyle 3 5 değil çok yapınca dikkat çekecektir
Aynen katılıyorum. Maç hangi kanalda diye aratıyorsunuz, 30 paragraf yazının içine gizlenmiş bir yerde, bul bulabilirsen. Hani Google kullanıcı dostu olmayan siteleri cezalandırıyordu. Aksine ödüllendiriyor. Neymiş sayfada kalma süresini artıracaklarmış. Afedersiniz ama belki de biz Türkler sebep olmuş olabiliriz bu Google algoritmalarının böyle değişmesine belki de;
Misal, adamlar sayfanın altında otomatik açılan videolar için yeni sürüm çıkardı, bunlar hala kullanıcıyı taciz etmeye uğraşıyor. Bir haber sitesinde video açıyorsun, reklam oynadıktan sonra videoya geçmiyor. Ancak refresh'lediğinde geliyor. Ama o zaman da sana ikinci reklamı sonuna kadar izletmiş oluyor. Bunların yüzünden, internet sektörü de, reklamcılık sektörü de bitti. Zaten ad block kullannaların sayısı da arttı. Google da bunlara çanak tuttu. Başarısız oldu.