TKYS sistemi kullanimi baya karisik bi sistem onu ilcede ancak 1 kisi ya biliyordur ya kimse bilmiyordur. ilce meb destek subeye gidin orda tkys yetkisi vardir. onlara bagisi yapan kurum bunu demirbasa kaydetmemizi istedi diye soyle yoksa sistem baya karisik oldugundan kimse ugrasmak istemez. aklindaki demirbasla ilgili tum sorulara tkys yetkilisi cevap verecektir. sen direk oraya git en iyisi.

madem koy okulusun merkezi bir okuldaki okul mudurunu ziyaret et hem bi cay icersin hem de sana isleyis hakkinda bilgi verir.

AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Görüştüğüm bir kaç kişi daha milli eğitim müdürlüğü ile görüşmem gerektiğini söyledi. Yardımlarınız için teşekkürler.
AwoApp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

bu TKYS dediğiniz sisteme kayıt ettirmek için ne yapmam gerekiyor tam olarak biliyor musunuz ? Kaydı ilçe eğitim müdürlüğünden mi yapmam gerekiyor ?

Tam olarak lokasyon veremeyeceğim fakat doğunun ücra bir köşesinde okul. Genelleme yapmak elbette yanlış, görüştüğüm müdür ve yardımcısı bana pek güvenilir gelmedi. Çevremden aldığım bilgi de pek tekin olmadıkları yönünde. Bu yuzden önceden önlemimi almak istedim.