Merhaba Arkadaşlar

Köyümdeki okul için bir grup iş adamından yüklü miktarda malzeme yardımı aldım. Laptop, projeksiyon cihazı, fotokopi makinesi, yazıcı, ses sistemi vs. birçok malzeme var. Okuldaki öğretmenlere maalesef hiç güvenmiyorum. Özellikle laptopları sümen altı edeceklerine nerdeyse adım gibi eminim. Yok yapmazlar abartıyorsun diye düşünmeyin zira buradaki insanlar için bu tür şeyler yapmak gayet normal. Hatta yapmayanlar enayi yerine konuluyor.

Merak ettiğim konu şu: Normalde kurumlardaki her malzeme için bir numara belirleniyor ve kayıt altına alınıyor. Yanlış biliyor da olabilir ama birkaç yerde bunu görmüştüm. Bu gelen malzemelerin de kayıt altına alınabilir mi ? Diğer türlü malzemeler çok başıboş kalacak. Birinin sümen altı etmesi daha kolay olacak. Veya bu malzemeleri cebe atmalarını engellemek için yapılabilecek başka bir şey var mıdır ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun. Malzemeler perşembeden itibaren parça parça gelmeye başlayacak. O zaman kadar bu konuyu çözmem gerekiyor.