SercanYILDIZHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olayı yaşayan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ve kendi yorumlarımca anlatıyorum;
Önce eğitimi alıyorsunuz, tamam kabul ediyorum iyi bilgiler mevcut fakat eğitim sonrası Amazon'daki ürünlerinizi nasıl üste çıkaracağınız hakkında bilgi vermiyor. SEOya dair hiçbir bilgi yok. Ürününü aramalarda üste çıkaranlar kazanıyor. Eğitim sonrası haliyle bu tür şeylere ihtiyacınız oluyor ve "oo hadi size danışman verelim xxx dolar" diyorlar. Neyse hadi baya bi kazanç vaad ediliyor sonuçta danışmanı da aldınız. Her şey tamam derken ödeme alma konusuna geliyor işler ve "e hadi biz sana yurtdışında bi banka hesabı açalım da ödemeni al" tamam onu da para bayıldınız aldınız. Sonra muhasebe işleri için karşınıza çıkıp "ya sen kazancın şu kadarını bize ver bizim muhasebeciler senin işleri halleder" diyorlar. Bu tür şeyler yapa yapa parayı toplayıp 2-3 purolu resim ve lüks hayatını Instagram'a döküp hayal satıyor. He tabi bu işlerden iyi para kazanan var mı ? tabi ki var ama işin detaylarını ve başarılı olmak için sağlam harcamalar yapmanız gerekiyor.

Bahsi geçen Ekim bey, Botego'nun sahibi ve asıl kazancı Dropshipping değil, Botego üzerinden kazanıyor, Botego'yu araştırabilirsiniz.Dropshipping de işte kendi çerez parasına satıyor diyebilirim.
Botego muhtemelen kazanç konusunda onun için çoktan arka sıralara düşmüştür dostum. Hatta şirketi paravan bir sisteme de çevirmiş olabilir artık. Keza amerikada bu şirket üzerinden işlemlerini yapıyordu. Tabi bu benim görüşüm, botegoyu geliştirme konusunda önceki kadar azimli değil muhtemel.

Kendisini önceden beri takip ederdim. Blog yazıları vs güzel bilgiler paylaşırdı. Ne zaman ki bu eğitim adı altında bir şeyleri satma girişimine başladı tam bir şark kurnazına evrildi adam. Afedersin şöyle sevişilir, vay böyle çapkınlık yapılır vs gibi eğitim başlıklarına bile girişmişti. Adam eğitiminde millete dolar kazanacaksınız amerikalılardan derken kendi bizim ülkemizden dolar kazanarak müthiş bir başarıya imza attı aslında

Araştırma kabiliyetinizi kullanabiliyorsanız zaten fırsatları kendiniz bulursunuz. Eğitim denilen şeyi verebilecek yetkinlik öyle kolay kazanılacak bir şey de değil arkadaşlar.