Adam zenginlik hayali de satmıyor bir vaadi de yok hocam, bir para kazanma yöntemi anlatıyor, çalışırsanız kazanırsınız diyor.
Benim mağazamdaki 24 günlük durum: %40'ı falan net kar.
En kötü ihtimalle ücretsiz olarak insanların kafasını, bakış açısını değiştiriyor ücretsiz olarak verdiği çok sayıda kursu var.
Bu adamın eğitim şirketi var ve işi eğitim.
https://panel.kaya.online/ bu adrese bakabilirsiniz altlarda vs. birçok ücretsiz kursu var illa benim eğitimimi alın demiyor.
Günlük bizim gibi kazanan insanlarla röportaj yapıyor.
Taşlayanlar ne amaçla taşlıyor onu da anlayamadım sanırım çekemiyorlar milletimizdeki fesatlık duygusundandır.
Ekim Kaya ile bir bağlantım vs. yoktur fakat ben bu adamdan eğitim aldım ve kazanıyorum görüntüyü de üste ekledim.
Taşlayanlar kazandırıp kazandırmamasında değil. Adam ürünlerini pazarlarken, herkesin onun gibi hayatı olacakmış gibi pazarlıyor ona göre resimler atıyor, ona göre fotoğraf çekiniyor vs. Adamın kişiliğinde problem var, tipik bir *********** hayal satıcısı.
100 tane fotoğraf ekle lamborghini ile vs sonra videonun arasında 10 saniye tamamen çalışmaya bağlı kazanamayabilirsiniz de de
Bu ne gibi oluyor biliyor musun? 24 ay sözleşmeli mobil hat satıp, iptal etmek istediğinde binlerce TL masraf çıkartan sözleşmenin 99999. maddesinin a bandında belirtildiği gibi diyen telefoncular gibi.
Kısacası adam kusura bakmayın ama ne kadar sazan var onu ağına katıyor. laf ebeliği tipik işe yaramaz birisi. GOOGLE'da 1. sıra garanti veren SEO UZMANLARI ile aynı kategoride.