ben dövmem bana yakışmaz diyorsun sonrada işinden ailesinden edicem diyorsun

aradaki olayı anlamadım. birçok kişi bizede yapıyor alıcam diyor almıyor vs eğer bizde herkese öyle yapsak memlekette adam kalmaz. o konuda haklısın bişi demiyorum. ancak hukuki olarak bişi yapamazsın +sen bişi yaparsan haklıyken haksız olursun iş büyürde gider. boşver gitsin.
ek olarak çok fazla - trader almışsın. Nedenlerini okudum suan bence önce igneyi kendine batırmalısın.
1.si sitesinin düzenlemesi ve isteklerini yaptım o yüzden alacağım var. Alıcam deyip almama değil olay bildiğin 1 ay işlerimden etti beni.
2.si -trade olayını her kişiye açıklamaktan sıkıldım. Son -trade bu dolandıran arkadaş yüzünden diğer işi yapamadım o konuyu da belirttim adam da vericem dedi tamam dedim.
ve dikkat edersen de kaç yıllık üyeyim trade 30larda sence bi yanlışlık yok mu? Ben iş yaptığım müşterilere trade lafını bile açmıyorum göndermek isterse göndersin istemezse göndermesin, adama her dakika trade gönder demeyle uğraşamam.
-trade ile beni yargılayan insana da kusura bakma da bu senin suç sicilin değil, hapise girenlere iş vermeyenlerin kafasından biraz çıkın. Kimseyi dolandırmamışım dikkat ettiysen.
Ekstra olarak. Gidip de adamı dövüp ona bu şekilde zarar vermem, gider 2 gün sonra iyileşir yada ölür elimde kalır uğraşamam.
Ekmeğinden ederim, ailesine şikayet ederim. Annesi babasında azcık haysiyet varsa dersini verir, ekmeğinden de olunca kafasına dank eder.
O yüzden.