SercanYILDIZHAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, her kayıt olan kullanıcı için bir ref linkinin oluşturulup, ref linki ile kayıt ettiği üye başına belirli miktarda bakiye eklemesinin yapılacağı ve her ref üyenin de bakiye yüklemesinde kişinin komisyon almasını sağlayan bir referans sistemi yaptırılacaktır. Fiyat ve zaman ile beraber PM atarsanız geri dönüş yaparım.
İstenenler:
  • Her üye için referans linki oluşturulacak.
  • Referans linki ile bir kişiyi kayıt ettiğinde ref linkin sahibine belli miktarda bakiye eklenecek.
  • Referans linkinden kayıt olan kişi bakiye eklediğinde veya sipariş verdiğinde verilen miktarın belirli yüzdesi ref link sahibine eklenecek.
efendim ayrıntılar konuda dediniz, bu konuda nerde ayrıntı var ?
üyeler neyi sipariş edebilecek ?
bakiye yüklemek için hangi ödeme yöntemleri olacak ?
refler kaç kademe olacak yada sınırsız ref kademesi olacaksa her katemede bir üst ref. 'e %kaç bakiye eklenecek ?
sistemde görev ile bakiye verme olacak mı ?
üye hesabındaki bakiyeyi nasıl çekecek ?
yönetimde bakiye ve işlemlerin istatistiklerini tutumak ve rapor almak istiyormusunuz ?
bu neyin ref. sistemi olacak ?

Bu soruların cevabı olarak bu konuda hiç bir dety bulamadım atığım pm de ise detayları konuda yazdım demişsiniz.
sanırım siz işinize hiç değer vermiyorsunuz ve kazıklanmak istiyorsunuz, ben yapacam deyip size hazır bir tempat ön yüzü yapıp 1-2 ödeme aldıktan sonra ortadan kaybolacak adam arıyorsunuz.
yüksek ihtimal verebileceğiniz en yüksek bütçede 1000 TL olur bu fiyatada hayata benim düşündüğüm - algoritmasını kurdugum sistem alamasınız.

ÖNCELİKLE İŞİNİZE DEĞER VERİN , İSTEDİĞİNİZ SİSTEMİN DETAYLI BİR İŞ TANIM METNİ HAZIRLAYIP SİZİNLE İRTİBAT KURAN YAZILIMCILARA GÖNDERİN
YAZILIMCIDA ORDAKİ DETAY VE ALGORİTMAYA GÖRE FİYAT VERSİN...

Sonra forumda görüyoruz, ya şu çocuga bu kadar ödedik işi yapamadı,kaçtı,kazıklandık v.b. konular açılıyor...

Umarım bedavaya yazacak birini bulursunuz

SAYGILARIMLA...