Olayı yaşayan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarı ve kendi yorumlarımca anlatıyorum;
Önce eğitimi alıyorsunuz, tamam kabul ediyorum iyi bilgiler mevcut fakat eğitim sonrası Amazon'daki ürünlerinizi nasıl üste çıkaracağınız hakkında bilgi vermiyor. SEOya dair hiçbir bilgi yok. Ürününü aramalarda üste çıkaranlar kazanıyor. Eğitim sonrası haliyle bu tür şeylere ihtiyacınız oluyor ve "oo hadi size danışman verelim xxx dolar" diyorlar. Neyse hadi baya bi kazanç vaad ediliyor sonuçta danışmanı da aldınız. Her şey tamam derken ödeme alma konusuna geliyor işler ve "e hadi biz sana yurtdışında bi banka hesabı açalım da ödemeni al" tamam onu da para bayıldınız aldınız. Sonra muhasebe işleri için karşınıza çıkıp "ya sen kazancın şu kadarını bize ver bizim muhasebeciler senin işleri halleder" diyorlar. Bu tür şeyler yapa yapa parayı toplayıp 2-3 purolu resim ve lüks hayatını Instagram'a döküp hayal satıyor. He tabi bu işlerden iyi para kazanan var mı ? tabi ki var ama işin detaylarını ve başarılı olmak için sağlam harcamalar yapmanız gerekiyor.

Bahsi geçen Ekim bey, Botego'nun sahibi ve asıl kazancı Dropshipping değil, Botego üzerinden kazanıyor, Botego'yu araştırabilirsiniz.Dropshipping de işte kendi çerez parasına satıyor diyebilirim.