Merhabalar, burada bulunma amacım yeni oluşturduğum ve özgün içerikler üretmeyi hedeflediğim youtube kanalı hakkında tecrübe sahibi arkadaşlardan öneri ve görüş almak.
Kısaca söz edeceğim; kanalımın ismi "Birtakım Filmler" şu an bu kanal için iki kişi bir fiil içerik üretmeye ve kanalı büyütmeye çalışıyoruz.
Kanalda farklı programlar formatlar olacak şu an aktif olarak 2 programı hayata geçirdik bir tanesi belgesel tadında insan hikayelerini geçmişi ve tarihsel değişimi ele alıyoruz. "Geniş Zaman" programı için 5. bölümü yayınladık. Önümüzdeki hafta çok daha sert ve alt kültüre ait bir programın ilk bölümünü yükleyeceğiz. Bunların dışında bir de stüdyo formatımız olacak. Green Box ile çekip iyi bir montaj ile servis edeceğiz.
velhasıl-ı kelam bu kanalda kaliteli, özgün içerikler üreterek bunu uzun süre devam ettirmek istiyoruz. Ancak maddi olarak o kadar kısıtlı bir durumdayız ki bu kanalın ve içeriklerin reklamını, PR çalışmalarını yeterince yapamıyoruz.
4000 saati dahi geçmiş değiliz. Bu içerikleri daha çok kişiye ulaştırabilmek için en azından ilk etapta nasıl bir yol izlemeliyiz?
Büyük sayfalarda video paylaşmak için dahi ciddi rakamlar istiyorlar. Adsense üzerinden 100-150 liralık bir reklam verdim ve bu forumda yer alan bir üye ile de çalıştık ancak 1000 saati anca doldurabiliyoruz. Acele etmiyoruz tabi ancak bu konuda bi şey yapmamız lazım.
Yalnızca çekim yapacağımız kişileri araştırıp, bulmak, görüşmek, çekime gitmek, çekim süreci, montaj sürecini atlatmak yetmiyor. O videoyu yüklediğinde insanların bunu görmesini sağlamak lazım.
Her konuda önerilerinizi bekliyorum.
Geniş Zaman programından görseller.
Butik Stüdyomuz
Kanal Bağlantısı
Birtakım Filmler "bağımsız, samimi, kendi halinde"
Yeni formatımızı yayınlamaya başladık. ilk bölüm hakkında kıymetli yorumlarınızı bekliyorum..
"Manifesto" Diğer programa göre biraz daha sert hatta küfür, olumsuz örnek olabilecek davranışlar içerir bilginiz olsun.
Hayata mağlup başlayanların, mücadeleden geri durmayanların, yaşama tutunma gayreti kişisel gelişim kitaplarında yazmayanların hikâyesi. Görkemli kaybedişlerin manifestosu.
Ben bu yaşantıyı hak etmemiştim - Manifesto Bölüm 1
https://www.youtube.com/watch?v=gwFSladX0Qo&t
"Benim yaşadığım çilekeş hayatı kimse yaşayamaz. Rezil bir hayatın içindeyim." Yaşamayı seven ama hayata yenilen bir adamın öyküsü.