utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kullanım amacınız ne olacak hocam?
Bende var prototipleme yapıyorum kendi işlerim için
Creality cr-10 kullanıyorum memnunum
İlk yazıcım Anet A8’di. Anet A8 alırsanız demonte geliyor zaten çok iyi öğrenirsiniz bu yazıcı ile ney ne işe yarıyor.
Bu yazıcıyı öğrendikten sonra kendi yazıcınızı da yapabilirsiniz
crooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amaç ne öncelikle? ölçü hassasiyeti önemli mi? yani modelleme mi yapacaksınız mekanik parçalar mı üreteceksiniz? mukavemet önemli mi? Mekanik/ yazılım bilginiz nedir? alıp kullanmak mı yoksa zaman zaman ugrasarak birşeyler yapmak mı amacınız?

Kendi 3d printer tasarımımda var piyasadaki üst düzey makineleride kullandım. yardımcı olurum.
durmuscaglar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hem o kadar yazıcısı olan var hiç forumdan filament alalım dıyen yok gercı bende yakın zamanda forumdakı konuyu guncellemedım ama

Bizde
Anycubic ve Creality bayiligi var .

Creality son partıdekı tum ender-3 / cr-10 / cr-10s ler satıldı . elimde 2 tane cr-x var yardımcı olurum
anycubic stogumuz tamamen bıttı 15 aralık guncellenecek

yazıcı olarak baslangıc Creality firmasından CR-10 dan asagıya dusmeyın derım kafanızın rahat olması ıcın . eger max hassasıyet ıstıyorsanız . cr-10s ıle baslamanız daha artı hatta 3-4 gun ıcınde bayı katalogu gonderdıler aliexde CR-10S Pro cıkacak onada bakabılırsınzı harıka bı cıhaz yaptılar bendekı katalogda perakende satısı 600$ yazıyor ama tabı kargosu vs olacaktır bızım stoklara aralık sonunda gırer bu cıhaz .

Ben sahsen CR-X kullanıyorum 150 micronda baskılarım var . Adanada olan varsa gelsın baksın katman yok dıyen tas olur ama gozunuze sokunca katman gorunuyor

ATAMIZ - ilizyon - F1 aracını ben yaptım CR-X ile
https://www.instagram.com/caglar3d/

Adana'da olan varsa beklerım sohbete dukkana konum atarım

Filament ıcın basvurun yardımcı oluruz fiyatta r10 a ozel urunler asagıda
https://www.n11.com/magaza/caglar3d
Merhaba plastik üretimi yapan bir firmamız var, filament ürünü dikkatimi çekti.Birkaç soru sormak istiyorum.
Filament olarak yerli ürün var mı?
Filamentleri üreticiden mi alıyorsunuz?
Hangi hammaddeyi tercih ediyorsunuz?