İyi ve kaliteli bir sistem istiyorsanız , sıfırdan yazdırırsanız daha stabil ve sorunsuz bir sisteme sahip olursunuz
ucuz ve üsten geçme bir iş istiyorsanız dediğiniz gibi wp v.b. sistemlere kurulu işlevseliği olmayan bir sistem kullanabilirsiniz.
hazır yazılım kullanmak ilaki istediklerinizi karşılamıyacak yada bir süre sonra sistem tamamen bozulacak bu sefer revizelere para dökersiniz.

kaliteli, güncel,stabil ve ihtiyaçlarınıza uygun bir yazılım asla hazır olarak bulamasınız...

Size tavsiyem ihtiyaçlarınızı belirleyip maddeler halinde bir iş tanımı yada metni hazırlayabilir ve sıfırdan yazılım için fiyat teklifleri alabilirsiniz.
NOT : sıfırdan yazdırma da illaki stabil olacak değil işi verdiğiniz yazılımcının becerisi ve yazılım bilgisi size doğru kişiyi bulmanızda yol gösterecektir, hazır temlate kullanan yazılımcıdan da uzak durursanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz, kullanıcı back-end değil front-end in yaptıgı arayüzle ilgilenir, sorunsuz bir tasarım için front-end işlerinide iyi yapan bir yazılımcı ile çalışın.

Süre sınırlaması çok az , size teklif verirdim ama şuan iş alımı yapamıyorum, süre sınırlaması olmasa elimdeki işleri teslim edince size detaylı bir teklif hazırlardım ...

Görüş ve tavsiyemi belirtim...
Saygılarımla...