CPU özellilklerini yazabilirmisiniz ? -- Ve bu makine için ne kadar bir ödeme yaptınız ? (Özel değilse, konu bilgilendirme amaçlı ama merak ettim)
Sistemde bulut kullandık. En son 48 GB / 12 CPU üzerinde çalıştık. Volumes ile 10 TB disk bağladık veri çok yüklü giriliyordu sisteme. Proje 4 aydır kapalı fon desteği arayışımız var. 240$ dolar ödemesi var.
62 Ülkeden 40 dan fazla dilde hemde google play hemde app store'da 10 milyon üzeri uygumanın günlük 42 kategoride sıralama kayıtları yorumları ve trendlerini depoluyoruz. 80 milyar civarında category rankings kayıtları oluştu çözüm arayışları sonucunda database değiştirmek zorunda kaldık zira her dakika collection chuck ile 10 binden den fazla veri depolanıyor. Şişmeye başlayan database ile başetmeye çalıştık ama her gün daha fazla veri girdikçe insert lerde sorunlar yaşadık CPU %100 ulaşıp kuyruklarda birikmeye başladı eklenecek veriler.
Konu başlığını görünce şaşırdım girip bakayım dedim ama bilinen gerçekler dışında hiçbir şey yok. Hani hiç bilmeyen birisi denk gelir "Database yönetimi konusunda profesyonel destek isteyen olursa yardımcı olabilirim." ifadesi üzerine yazar bana amacıyla açılmış bir konu gözümde ayrıca bahsettiğiniz profesyonel desteği verebileceğinize inanmıyorum maalesef
Profesyonel olduğumu size ispatlarsam ve bu şekilde bilmeden tanımadan bir insan hakkında ön yargıyla düşünerek rencide ettiğiniz için özürdileyecekmisiniz? 10 yıldır bu platformdayım kimseye umut satmadım, kimseye ön yargılı davranmadım son günlerde bu şekilde tutarsız yapılan yorumları gördükçe üzülüyorum. Profesyonel destekten kastım ücretli olarak değil onuda belirteyim güzel arkadaşım yardıma ihtiyacı olanlar olursa ulaşsınlar diye 16 senedir backend developer olarak sayısız projede çalıştım karnımız tok çok şükür.