Selamlar ;
Yandex'deki durum artık böyle değil ilk mesajımda da belirtmiştim mail sunucuları için kullanılan ip bloklarındaki bazı ip adresleri rbl listelerinde mail göndermek istediğinizde listedeki bir ip adresinden giderse mailiniz en basit spam kontrolu yapan bir sistem bile reject ediyor.
* Ancak yine de ücretsiz ve en kullanışlı servis Yandex kurumsal kesinlikle.
Arkadaşlar bütün yorumları detaylıca okuyorum, maalesef bizler sizler kadar bilgili değiliz, ayrıca natroda normal e-mail paketlerinde bu kısıtlamalar yer alıyor. Bizim binlerce mail trafiğimiz yok. 10 kişiye toplu mail atıyoruz sadece. Bu yüzden yeterli geleceğini düşündük, adamlarda bize e-mail paketleriyle hiç bir fark yok dediler.
Gmail suite kullandığımızda mesela, kendi domainimizi kullanabiliyor muyuz? soru basit gelebilir ancak maalesef soruyorum

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
hocam en basit ve en ücretsiz şeyi size söyleyeyim
yandex kurumsal mail. günlük 200-300 gönderebiliyor. ve en güzel yanıda tek bir mail dahi spama düşmüyor. yandex maili kendi
info@domain.com şeklinde alıp hiç bir sorun olmadan devam edebilirsiniz. bence yandex kurumsal denemelisiniz.
ayrıca hosting olarak şahsi görüşümdür guzelnet destek sitemi baya ilgili o yüzden güzelneti sevmemek elde değil

böyle bir sorunda mesela yardımcı oluyor. ben onlardan aldığım zaman toplu mail göndersem dahil engelliyorlardı destek sisteöine yazıyodum açıyolardı