parabol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En büyük yanlış anlamanız burada olmuş. Aslında aynı niş kelime üzerine birden fazla site açmak isterseniz, mümkündür, açarsanız, ama bunu niye yapasınız ki?



Öyle olsa, "özgün içerik"ten söz edilemezdi. Kimse kendine böyle bir düşmanlık yapmaz.



Sonuçta kopyala yapıştır-içerik yapacak olan insan, niş kelime arama zahmetine girmez, ya da hiç girmesin.

Genel olarak şöyle söylemek gerekiyor sanırım:
Kafalardaki soru şunun gibi bir şey: "Nedir bu için kolayca yapılmasını sağlayan püf noktası?
Cevap: Kolayca yapılmıyor.

İnanın çok büyük bir emek veriyor, bunu yapanlar. "Spinner, translater" falan önerenler mutlaka olacaktır, kulak asmayın. Bilmediğiniz dilde site yapılmaz. Yaptığınızı sanırsanız, sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Asla Google'ı değil.

Forumda, Türkçe sitelerden de çok yüksek gelirler elde eden arkadaşlar var, eğer yabancı diliniz yoksa, onları çok iyi izlemenizi tavsiye ederim.


Yorumunuz, çok yanlış yerde yapılmış gibi gelmiyor mu, size de?
Hocam sağolasın öncelikle cevabın için.. işin aslı ben hiçbir zaman işin kolayına kaçarak halletme taraftarı olmadım ki bunu değerli de bulmuyor en azından kendim adına.. Ancak açılan tüm konularda acayip bir muamma var sanki tüm konular sadece bakın bakın bakın deniyor ama esasen yazılan şey gerçekten başlıkta olduğu gibi HİKAYELER Ben gerçekleri merak ediyorum nasıl yapıldığını değil ne yapıldığını?