zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
(...) Bu sitelerin hepsinin aynı niche kelimeye hitap ettiğini anlamak zor olmasa da... (...)
En büyük yanlış anlamanız burada olmuş. Aslında aynı niş kelime üzerine birden fazla site açmak isterseniz, mümkündür, açarsınız, ama bunu niye yapasınız ki?

(...) aynı içerikleri mi giriyorsunuz hepsine (...) yani 50 sitenin hepsinin içindeki aynı mı?... (...)
Öyle olsa, "özgün içerik"ten söz edilemezdi. Kimse kendine böyle bir düşmanlık yapmaz.

(...) birçok arkadaşımızın ingilizce makale yazacak kadar dil bilmediğini varsayarsak yayınlanan içerikleri de bir yerlerden mi bulup kopyala yapıştır yapıyorsunuz? (...)
Sonuçta kopyala yapıştır-içerik yapacak olan insan, niş kelime arama zahmetine girmez, ya da hiç girmesin.

Genel olarak şöyle söylemek gerekiyor sanırım:
Kafalardaki soru şunun gibi bir şey: "Nedir bu işin kolayca yapılmasını sağlayan püf noktası?"
Cevap: Kolayca yapılmıyor.

İnanın çok büyük bir emek veriyor, bunu yapanlar. "Spinner, translater" falan önerenler mutlaka olacaktır, kulak asmayın. Bilmediğiniz dilde site yapılmaz. Yaptığınızı sanırsanız, sadece kendinizi kandırmış olursunuz. Asla Google'ı değil.

Forumda, Türkçe sitelerden de çok yüksek gelirler elde eden arkadaşlar var, eğer yabancı diliniz yoksa, onları çok iyi izlemenizi tavsiye ederim.

expixer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav ben adsenseye başvurdum 4 5 gündür yanıt bekliyorum. Çilem büyük
Yorumunuz, çok yanlış yerde yapılmış gibi gelmiyor mu, size de?