Merhaba arkadaşlar

Adsense hikayeleri bölümüne baktımda niche siteler açan arkadaşlar hemen hemen aynı şeyleri yapmışlar ancak benim çözemediğim bir iki minik şey var. Bir niche kelime buluyorsunuz burası tamam.. Ancak bu sitelerin içerikleri konusunda nasıl iş çalışıyorsunuz merak ettim doğrusu. Yani bu siteleri bir çeşit blog sitesi gibi kullanıp içerisine 10-20 neyse içerik ekleyip köşeye bırakıyor musunuz yoksa her gün her gün içerik eklemeye devam mı ediyorsunuz. Ki devam ediyorsanız buda aklıma başka bir soru getiriyor. Nerdeyse her arkadaşım 20-40-60 site aynı anda açtığını belirmiş yani bir günde olmasada bir plana bağlı kalarak sırayla açıyor. Bu sitelerin hepsinin aynı niche kelimeye hitap ettiğini anlamak zor olmasada aynı içerikleri mi giriyorsunuz hepsine onuda merak ettim doğrusu yani 50 sitenin hepsinin içindeki aynı mı? Ve son olarak birçok arkadaşımızın ingilizce makale yazacak kadar dil bilmediğini varsayarsak yayınlanan içerikleri de biryerlerden mi bulup kopyala yapıştır yapıyorsunuz ? Vs vs.. yani kısaca sektör vs değilde içerik olarak yürünen yolu biri anlatabiir mi?