Özel yazılım yaptırılmış olması müşterinin satabileceği anlamına gelmez. Herhalde müşteri kendine özel yaptıracak gidipte başkasının ihtiyacına göre mi yaptıracak? Madem öyle alsın WP, Drupal, Joomla bunlarla yapsın ihtiyacı olan siteyi. Yanlış yargılarınızla sektörün teamüllerini bozmayın Misafir; , @FSahin; .


Özel yazılım yaptıranın hakları o yazılımı ömür boyu bir daha lisans ücreti ödemeden kullanabileceği anlamına gelir. Yazılım yaptırıpta satış yapabileceği anlamına gelmez. Yanlış söylemleriniz ile insanları yanlış yönlendirmeyin. Sizin yaptığınızın aynısını @YerelTeknoloji; yapıyor. 150 yazılım nedir kardeşim neyin aklındasınız siz? Amele inşaatta günlük 70-120 TL arası para alıyorken bu yazılımı 1.5 günde mi bitirdinde bu paraya veriyorsun?


Ne akıllar var sizlerde anlamakta zorlanıyorum. Ben bir yazılım kodlayacağım rezil bir paraya sonra müşteri gidecek ondan paralar kazanacak? Yok bir akıllı sizsiniz biz salağız. Aynı mantığı Themeforest te Regular ve Extended License ile yapıyorlar buna da laf söylesenize.


Mesleği ayaklar altına almayıp hakkınızı ezdirmeyin ama kimseyi de ezmeyin. Adam gibi parasını belirleyip işimizi yapalım bize düşen budur.