Arkadaşlar bütün yorumları detaylıca okuyorum, maalesef bizler sizler kadar bilgili değiliz, ayrıca natroda normal e-mail paketlerinde bu kısıtlamalar yer alıyor. Bizim binlerce mail trafiğimiz yok. 10 kişiye toplu mail atıyoruz sadece. Bu yüzden yeterli geleceğini düşündük, adamlarda bize e-mail paketleriyle hiç bir fark yok dediler.
Gmail suite kullandığımızda mesela, kendi domainimizi kullanabiliyor muyuz? soru basit gelebilir ancak maalesef soruyorum

Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.
Şimdi normal e-posta gönderimi farklı bir konu, toplu mail bambaşka bir konu, istenmeyen posta göndermek ise daha farklı bir konu. Diğer şirketleri bilmediğim için bizim uyguladığımız sistem üzerinden bilgi vermem sanırım daha doğru olur.
Biz standart hosting planlarının tamamında inbox garantisi sağlıyoruz. Posta gönderimi bizim hassas olduğumuz bir konu. Tabii standart servislerde belirli limitler uyguluyoruz, saatlik 100 eposta gönderimi gibi. (Daha yüksek limitler için kurumsal planlara yönlendiriyoruz) Toplu posta gönderimine müsaade etmiyoruz, sadece işiniz için kullanın, iletişim için kullanın istiyoruz. Eğer toplu posta gönderiyorsanız, mesela müşterilerinize haftalık bülten gönderiyorsanız sadece bu servisi sunan şirketler var. Üstelik belirli bir limite kadar ücretsiz sağlıyorlar, size detaylı analitik verileri sunuyorlar, sizin için aslında daha iyi oluyor. Örnek: Mailchimp, CampaignMonitor gibi.
Bizim çok mail kutusuna ihtiyacımız var, biz "iş yapıyoruz", posta bizim için önemli, yeri geliyor evrak saklıyoruz yeri geliyor mühim evrak gönderiyoruz, işimizi e-posta üzerinden yürüttüğümüz için saçma sapan spam mailler gelmesin, virüslü dosyalar gelmesin istiyoruz diyorsanız özel bir mail çözümü kullanmanız gerekiyor. Örnek:
ProMail 
, G-suite, Exchange Mail...
Ya aslında benim çok profesyonel çözüme ihtiyacım yok, yani 200mb boyutunda posta göndermek istemiyorum, mail kutusu başına 10GB kotaya da ihtiyacım yok diyorsanız kurumsal hosting planları iş görüyor. Bkz:
https://www.hosting.com.tr/web-hosting/kurumsal-hosting
Ve evet kendi domaininizi kullanabiliyorsunuz.