Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işte acemiliğimden dolayı ben böyle bir hataya düştüm ama yapan arkadaş çok iyi bu konuda benim açığımı kendisi söyleyerek kapatabilirdi ? fiyat konusuna da gelirsek herkes sıfırdan yazacağını belirttiği için 2 3k para talep etti ben hazır bir scriptte oynama yapsa bile kabul ettim zaten kendisi temaforestten bir script seçtirtti bana o scriptte ekleme/düzeltme yaptı yanii 2 3k'lık scriptte ben 150 TL ödeme yapmadım hak ettiği bir değerdi.
ben zaten verilen emeğe birşey demiyorum arkadaşa whatsapp üzerinden de bunu yüzlerce kez söyledim yapılan iş belki 1000 TL'de hak ediyor şuan konu tasaım değil.
Hocam 4 mesaj öncesi 150tl hak ediyor 1 2 3 k lık sistem değil diye yazdınız ? konu alakalı bir konu değil.

ben zaten verilen emeğe birşey demiyorum arkadaşa whatsapp üzerinden de bunu yüzlerce kez söyledim yapılan iş belki 1000 TL'de hak ediyor şuan konu tasaım değil.

hiç bir şekilde kabul etmiyorum bu bir suçlamadır sadece gülüyorum telefon üzerinde 2 kere konuştuk ilk işi vermeden önce ne yapılacak onu konuştuk 2. konuşma ise satış yapacağım dediğim zaman aramıştır lisans konusunda konuşmuşuzdur. keşke arama kabul etmeseydim diğer olarak da whatsapp üzerinden konuştuk 1 kere bile satış yapmayacam demedim aksi halde scripttin satışını yapacağımı belirttim arama kayıtları olsa da dinletme şansım olsa herkese
Herşeyi geciyorum tüm foruma soruyorum kendisi bu sistemi tabikide kullancak. olduki satacağını FARZ edelim ozaman sistemi dilediğim gibi benimde kullanma hakkım doğuyormu KENDİSİNİN İSMİ VEYA SİTESİ GEÇMEDEN?