YerelTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya ara ara illa dair oluyorum ama ben size hocam sadece size özel dedim bu kesinlikle her konuşmamızda var. En baştan satıcam deseydiniz belki gene aynı fiyat olurdu ama ek olarak satış payı konulurdu ama siz satmıyacam müşteri girsin sadece sipariş versin dediniz bana yeter ki fazlasını yapttık size helali hoş olsun www.instadukkani.com adresinizde zaten yayında sistem. üstüne ücretsiz destek veriyoruz sorunsuzca yani size elimizden geldiğince yardımcı olduk oluyoruz.

evet dslgınlıgımıza veya aceleye geldiği içinde bazı hatalarımız olabilir ama siz biz size ödeme yapmadan şuda olcak buda olcaktı söylemedim unuttum deidğinizde iş iptali dediğimde ne drdiniz ben bi çok kişiye yok dedim madut etmeyin beni sonra herşey bitince kabul etmeseydin demelere başladınız bunların hiç biri bikere etik değil.

@Enfole; @lastwisher; @gencbeyin; @EBT; @tasarimhizmet; @Valx; @yasarkemaldag; @Ofisimo;
sürekli konuya yazıyorsun abim cevap vermiyorum şikayet konusu falan değil ben sadece işi bilenlere soruyorum şunda açıklık konusu getirteyim ödemeyi yapmadan önce yapılacak herşeyi söyledim ödeme yaptıktan sonra sadece satış yapacağımı belirttim konuya dahil olmazsan sevinirim.