sağol abi yorumun için, yukarıdada belirttim zaten '
'ben ilk defa böyle bir girişim yapıyorum hiçbir bilgim yoktur anlaşma nasıl yapılır veya ne konuşur. daha ftp/host nedir ilk defa kullandım bu script sayesinde
kısacası hiç bir bilgim yoktur bu konularda o yüzden ezbere ve mantıklı düşününce scriptte para ödeyenin satış yapmayada hakkı olduğunu düşündüm. '' yanii anlaşma yapılması gerekiyor muydu bilemedim fakat benim bilmiyorsam yapan arkadaş da sizin dediğiniz gibi teklif sunsaydı daha iyi olmaz mıydı ? deseydi size özel xx tl saıtş haklı xxx falan yanii benim açığımı kendisi de kapatması gerekiyordu veya o da hiç satış yapamazsın sadece sana özel demedi ? birde bu açıdan bakar mısınız
teşekkürler abi düşüncen için bende bilmediğim için bu hataya düştüm malesef bilseydim başta söylerdim sağol
Konuya ara ara illa dair oluyorum ama ben size hocam sadece size özel dedim bu kesinlikle her konuşmamızda var. En baştan satıcam deseydiniz belki gene aynı fiyat olurdu ama ek olarak satış payı konulurdu ama siz satmıyacam müşteri girsin sadece sipariş versin dediniz bana yeter ki fazlasını yapttık size helali hoş olsun
www.instadukkani.com adresinizde zaten yayında sistem. üstüne ücretsiz destek veriyoruz sorunsuzca yani size elimizden geldiğince yardımcı olduk oluyoruz.
evet dalgınlığımıza veya aceleye geldiği içinde bazı hatalarımız olabilir ama siz biz size ödeme yapmadan şuda olcak buda olcaktı söylemedim unuttum dediğinizde iş iptali dediğimde ne dediniz ben bi çok kişiye yok dedim madur etmeyin beni sonra herşey bitince kabul etmeseydin demelere başladınız bunların hiç biri birkere etik değil.
hatta ve hatta hatırlarsınız satış yapacağınızı sezdiğimde hayır satışını yapmıyacam diye bir ifadenizde söz konusu net bir şekilde yazmak istemiyorum bazı şeyleri ama lütfen hocam @deepmedya sorularınız tabiki de olur aklınızdaki ama soracaksanız acık bir şekilde yazıpta sorun burda lütfen.
@Enfole;
@lastwisher;
@gencbeyin;
@EBT;
@tasarimhizmet;
@Valx;
@yasarkemaldag;
@Ofisimo;