Sipariş Numaranız : 9335662729
Gerçi onaylandı ve aktif bile, teşekkürler hızlı onay için.
Merhaba,
Size bu durumu destek talebi üzerindende belirttik, ilgili hosting paketini sitemiz üzerinden sipariş etmişsiniz R10 üzerindeki konu linki üzerinden ne yazık ki sipariş etmemişsiniz önceden sitemizde yer alan hizzmetimiz 1 yıllıktı ancak firma prasödürümüz gereği 1 aylık yaptık eski kalan 1 yıllık hosting hizmetleri sistemimiz ve otomasyonlarımız tarafından yeni hizmetlere ev sahipliği yapabilmek için temizleniyor bu durumda otomasyonlarımız sistemimizde yer alan site bant genişlğine bakmaktadır.
Ücretsiz hosting üzerinde önemli proje barındıran müşterilerimiz yedek alınmasını gerektiğini bilmesi gerekir. Ücretsiz olan bir hizmet %100 aktiflliği kimse garanti edemez.
Hizmet sözleşmemiz gereği ve R10 konusunda belirtiğimiz gibi ücretsiz servislerde yedek tutmuyoruz ve yedek sorumumluluğu müşteriye aitir. Poyraz hosting, sorgusuz hizmeti kapatabilir.
Merhaba, destek talebi üzerinden de buradan da herhangi bir şikayette bulunmadım zaten hocam. Sponsor hostun amacı firmayı denemekti ve yukarıda da bahsettiğim gibi firmanızdan memnun kaldım, tavsiyede ediyorum, tekrar çalışmayı da düşünüyorum. Yedek almamak benim hatamdı, diğer sponsor alacak arkadaşlara uyarı olması için yazdım kendi yedeklerini alsınlar diye. Yoksa en ufak şikayetim yok forumdaki tüm sponsorları denedim, sponsor olmayan firmalarında çoğunu denedim gerçekten başarılı hizmetleriniz teşekkür ederim şuana kadarki barındırma hizmeti için.
NOT: Bu konu sayfa 13'e bakarsanız forum üzerinden sipariş numaramı göndermişim sipariş forum üzerinden verildi çünkü firmanızı burada tanıdım mümkün değil direk siteniz üzerinden talep vermiş olmam o tarihte.